29
ЖОВ
2018

Персонаж з «Доктора Стренджа» з'явиться в 4-их «Месниках»

Нова інформація побічно підтверджує, що в сиквелі «Війни нескінченності» присутні елементи подорожі в часі.

Під час кінофестивалю в Остіні виконавчий продюсер «Війни нескінченності» Майкл Грілло розповів про складний знімальний графік блокбастера, де задіяні десятки акторів. Мимохідь він порадів, що в «Месникаї 4» встигла знятися Тільда ​​Свінтон, виконавиця ролі Прадавньої у фільмі «Доктор Стрендж».


Кадр з фільму 
«Месники: Війна нескінченності»

«Нам вдалося роздобути Тільду Свінтон, - каже Грілло. - У неї був лише один день вільний».

Героїня Свінтон загинула в «Докторі Стренджі» після атаки Кецілія. Складно сказати, яким саме чином Прадавня повернеться на екран. Ймовірно, мова йде про прості флешбеки. Раніше Френк Грілло, який зіграв Кроссбоунса в двох фільмах про Капітана Америка, повідомив, що його персонаж повернеться в четвертих «Месниках» у флешбеках.

«Кроссбоунс з'явиться в наступних "Месниках", але тільки під флешбеки, - каже актор. - Я можу про це спокійно розповідати, тому що у Marvel мені все одно більше не зніматися, мені ж 117 років».

З іншого боку, Стрендж, на відміну від Стіва Роджерса, загинув після клацання Таноса в фіналі «Війни нескінченності», так що повернення Прадавньої може бути дійсно пов'язано з подорожжю в часі, на яке натякають фотографії зі знімального майданчика.

Фанатам Marvel тим часом не доведеться довго гадати про назву майбутнього блокбастера. Під час спеціального показу «Чорної Пантери» глава студії Кевін Файгі зізнався, що трейлер «Месників 4» повинен вийти до кінця цього року.

 
Джерело: comicbookmovie.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####