31
ЖОВ
2018

Хто напише міні-серіал про Зимового Солдата та Сокола?

Проект про команду супергероїв Marvel вийде на стрім-сервісі Disney.

Студія Disney запросила сценариста Малкольма Спеллмана («Імперія») для роботи над новим міні-серіалом, героями якого стануть супергерої Зимовий Солдат і Сокіл, повідомляє Variety з посиланням на джерела. Прем'єра проекту відбудеться на цифровій платформі Disney.


Кадр з фільму 
«Перший месник: Протистояння»

19 вересня стало відомо, що Disney планує випустити кілька міні-серіалів з героями кіновсесвіту Marvel. Які саме персонажі відправляться на телеекрани, не уточнювалася, але, відповідно до джерел, в серіалах точно не буде героїв, які вже отримали власні сольні фільми. Крім Зимового Солдата і Сокола, глядачі також можуть побачити проекти з Локі і Багряною Відьмою.

Marvel і Disney поки ніяк не прокоментували інформацію.

Баки Барнс вперше з'явився у виконанні Себастіана Стена в фільмі «Перший месник» 2011 року. Найкращий друг Капітана Америка, він загинув ближче до фіналу, щоб повернутися в  
«Другій війні» в образі вбивці «ГІДРИ» - Зимового Солдата. Минулі злочину Бакі, які він здійснював після промивання мізків, стали ключовим елементом сюжету «Протистояння». У «Війні нескінченності» Зимовий Солдат розчинився після клацання Таноса.

Сокіл, він же Сем Вілсон (Ентоні Макі), дебютував в «Другій війні» і згодом став вірним напарником Капітана Америка, з'являючись в «Протистоянні» і «Війні нескінченності», де також став жертвою божевільного титана.

Очікується, що актори з повнометражних фільмів повернуться в знайомих ролях.

Проект про Зимового Солдата та Сокола став першим із запланованих міні-серіалів, у якого тепер є свій сценарист. За виробництво лінійки серіалів відповідають студія Marvel і продюсер всього кіновсесвіту Кевін Файгі.

 
Джерело: variety.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####