20
ТРА
2015

Ролі, про які відомі актори шкодують і до цих пір

Ролі відомих акторів та актрис,
про які вони шкодують до цих пір

В кар'єрі кожного відомого актора чи актриси є такі ролі, про які вони потім пошкодували. Усе, про що ви дізнаєтесь далі, це не здогадки, а зізнання самих зірок.

«Явище»

Кадр з фільму «Явище»

Марк Волберг: «Мені б не хотілося говорити про це кепське кіно, але так вже й бути. Це "Явище". Це чортове "Явище". З цими чортовими деревами. З рослинами. От погань! Адже я просто хотів зіграти роль наукового викладача. Це було цілком нормальне бажання. не грати ж постійно злодіїв та копів».
 
«Бетмен і Робін»
 
Кадр із фільму «Бетмен і Робін»

Джордж Клуні: «Чи грав я коли-небудь геїв на екрані? Було діло. Я походжав в гумовому костюмі в обтяжку. І в мене були гумові соски. Я міг би зобразити Бетмена нормальним хлопцем, гетеросексуалом, але не став цього робити і зобразив його геєм. Ми майже вбили франшизу. Все, чого мене навчив цей фільм: ніколи, ніколи не надягайте гумовий костюм з сосками!»
 
«Зоряні війни»
 
Кадр з фільму «Зоряні війни»

Алек Гіннесс: «Я шкодую про все, пов'язаноме з цим фільмом, крім зароблених грошей, звичайно. Гроші це завжди добре, але така робота не має нічого спільного з акторською. Діалоги були плачевної якості, до того ж я відчував себе старим і абсолютно недоречним в компанії молоді».

Гаррісон Форд пізніше зізнавався, що всі актори на зйомках валяли дурня, і починали більш-менш серйозно ставитися до роботи лише коли на майданчику був присутній Алек Гіннесс. Їм не хотілося ганьбитися перед заслуженим ветераном кіно і театру.

В автобіографії Алек Гіннесс також згадував, що його одного разу зловив малолітній фанат «Зоряних воєн», запевняв, що переглядав фільм більше ста разів. Гіннес погодився дати хлопцеві автограф, але за однієї умови: щоб той більше ніколи не дивився цей фільм.
 
«Трансформери: Помста полеглих»

Кадр з фільму «Трансформери: Помста полеглих»

Меган Фокс: «Це фільм для геніїв. Я читала сценарій, знімалася, дивилася фільм. Але до цих пір не розумію, що ж у ньому відбувається. І ще не розумію, чому у глядачів не болить голова, коли вони дивляться це кіно на екрані IMAX».

«Майкл Бей хоче бути Гітлером на майданчику, і в нього це виходить. Працювати з ним - просто кошмар».
 
«Ліга видатних джентельменів»
 
Кадр з фільму «Ліга видатних джентельменів»

Шон Коннері: «Коли на моїй урочистій вечірці  запитали: «Де ж режисер Норрінгтон?», я відповів: «Запитайте у божевільні».

Робота над фільмом залишила настільки дурний слід у душі і режисера Стівена Норрінгтона, і актора Шона Коннері, що обидва зареклися роботи в кіно. І дійсно, з тих пір нікого з них не видно на великому екрані.
 
«Жінка-кішка»
 
Кадр з фільму «Жінка-кішка»

Холлі Беррі: «Я хочу подякувати Warner Bros. Studios за те, що вони дали мені роль в цьому шматку лайна, в цьому мерзькому кінофільмі».

Промова Холлі на врученні премії «Золота Малина». Похвально, що вона набралася мужності, щоб з'явитися на церемонію, що є рідкістю серед номінантів.

 
«Шибайголова»

Кадр з фільму «Шибайголова»

Бен Аффлек: «Єдиний фільм, про який мені дійсно гірко згадувати -«Шибайголова». Він мене зведе в могилу. Мені подобається і сюжет, і персонаж - а тому думка про те, що в результаті вийшла казна-яка фігня, залишиться зі мною назавжди. Може, це саме і послужило мені мотивацією відігратися в ролі Бетмена».
 
«Фантастична четвірка: Вторгнення Срібного Серфера»

Кадр з фільму «Фантастична четвірка: Вторгнення Срібного Серфера»

Джессіка Альба: «Мені хотілося перервати зйомки. Режисер постійно повторював: «Це виглядає занадто реалістично і сумно. Ти можеш виглядати симпатичніше коли плачеш? Ридай красиво, Джесіка. Не роби нічого зі своїм обличчям, воно має бути гладким і нерухомим. А сльози ми потім домалюємо на комп'ютері!»

«І тоді я мимоволі задумалася «Може я не так вже й хороша? Раптом мої інстинкти та емоції нікуди не годяться? Невже мене всі так ненавидять, що не хочуть бачити в мені щось живе і особисте? Я не можу бути людиною на роботі?» Так що я сказала собі «Так пішло все зад, я більше не буду напружуватися на цій роботі!»
 
 #####