09
ЛИС
2018

Disney випустить серіал про героя «Бунтаря один»

Проект по всесвіту «Зоряних воєн» вийде на стрім-платформі студії.

Дієго Луна повернеться в ролі шпигуна Кассіяна Андора в новому серіалі стрім-сервісу Disney. Проект стане приквелом «Бунтаря один», спін-оффу «Зоряних воєн», і вийде на цифровій платформі Dinsey+.


Кадр з фыльму 
«Бунтар один. Зоряні війни. Історія»

Андор, капітан розвідки Альянсу, діяв на підконтрольних Імперії територіях. Він спеціалізувався на шпигунстві і саботажі, але іноді не гребував і вбивством заради досягнення поставленої мети.

Персонаж дебютував у фільмі «Бунтар один. Зоряні війни. Історія», де він увійшов до складу спеціального загону, покликаного викрасти плани «Зірки смерті», нової смертоносного зброї Імперії. У фіналі стрічки 2016 року Андор загинув на планеті Скаріфф, так що новий серіал розповість про пригоди шпигуна до зустрічі з Джин Ерсо.

У серіалу-приквела поки немає офіційної назви, але джерела називають проект «енергійним шпигунським трилером». Очікується, що зйомки стартують в 2019 році.

На даний момент Disney активно працює над розширенням лінійки проектів для свого нового стрім-сервісу. Джон Фавро розробляє серіал «Мандалорець», дія якого розгорнеться після подій «Повернення джедая». У планах також є кілька міні-серіалів по кіновсесвіту Marvel, включаючи сольні проекти про Локі, Червону Ведьму, Зимового Солдата та Сокола.

З 16 листопада глядачі зможуть побачити Луну в серіалі «Нарко: Мексика», продовженні популярного проекту Netflix.

 
Джерело: variety.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####