12
ЛИС
2018

Припинена робота над перезапуском «Альфа»

Пожирач кішок залишиться спочивати на лаврах.

Телевізійний підрозділ студії Warner Bros. безстроково заморозив роботу над ремейком комедійного серіалу «Альф», повідомляє TV Line. Відповідно до джерел, проект не зміг залучити потенційного покупця.


Кадр з серіалу 
«Альф»

Про плани Warner Bros. TV зробити ремейк «Альфа» стало відомо на початку серпня, проте представники компанії відмовилися коментувати інформацію. Проект знаходився на самій ранній стадії, так що WBTV не встиг офіційно підключити до роботи сценариста або продюсера.

«Альф» вперше побачив світ на каналі NBC 22 вересня 1986 року. Проект проіснував чотири сезони і завершився в березні 1990-го. В цілому було випущено 102 епізоди.

Створений Томом Петчеттом і Полом Фаско серіал став надзвичайно популярним. Після завершення на світ з'явився мультсеріал, що розповідає про життя головного героя до зустрічі з Таннерами. Нахабний прибулець міцно врізався в сучасну поп-культуру.

Головний герой серіалу - кремезний рудоволосий прибулець з планети Мелмак, який зазнав катастрофи в передмісті Лос-Анджелеса. Так 260-річний Гордон Шамвей потрапив до Таннерів, звичайної американської сім'ї, яка дала йому нове ім'я - Альф.

Альфа складно назвати типовим представником інопланетної цивілізації. Він самовпевнений, капризний і жадібний, він порядна ненажера, грубіян і буркотун. На його рідній планеті кішки - головний делікатес. Його цікавість не знає меж, а руйнівні здібності вражають уяву. Але помисли чисті, душа відкрита, а серце чуйне.

 
Джерело: tvline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####