21
ЛИС
2018

Марго Роббі розкрила повна назва «Хижих птахів»

У проекту з'явився багатослівний підзаголовок.

Марго Роббі опублікувала в Instagram фото в титульному листі сценарію фільму «Хижі птахи». Таким чином актриса розкрила повну назва картини, яка тепер звучить як «Хижі птахи (і суперграндіозна емансипація Харлі Квінн)».



Подібний підзаголовок цілком може бути просто жартом і пародією на повну назву фільму «Бердмен», який в оригіналі називався «Бердмен, або (Несподівана сила невігластва)». Видання THR, проте, підтвердило у студії Warner, що назва офіційне.

«Емансипація» в підзаголовку ставиться до звільнення Харлі від Джокера, з яким її пов'язують складні і токсичні відносини. Головного противника Бетмена у фільмі не буде, так що антигероіня зможе показати себе як самостійну особистість.

Подробиці сюжету картини відсутні. Відомо, що автори проекту візьмуть за основу концепцію оригінального коміксу DC, де кілька супергероїнь збираються в команду для боротьби зі злочинністю. В даному випадку центральним персонажем екранізації стане Харлі Квінн, разом з якою на екрані з'являться Чорна Канарка (Джерні Смоллетт), Мисливиця (Мері Елізабет Вінстед), Рене Монтойя (Розі Перес) і Кассандра Кейн (Елла Джей Баско). Разом вони виступлять проти кримінального боса і бетменівського лиходія Чорна Маска, також відомого як Роман Сайоніс. Його зіграє Юен МакГрегор.

Кеті Янь поставить картину за сценарієм Крістіни Ходсон. Роббі спродюсує проект.

Зйомки картини стартують в 2019 році.

 
#####