23
ЛИС
2018

Disney випустить міні-серіал з Ракетою і Грутом

Зірки «Вартових галактики» можуть стати героями власного проекту.

Сайт That Hashtag Show повідомляє цікаву чутку, що студія Disney планує зробити Ракету і Грута з «Вартових галактики» героями власного міні-серіалу. Проект може вийти на стрім-сервісі Disney +, для якого вже розробляються серіали про інших персонажів кіновсесвіту Marvel.


«Вартові галактики 2»

При цьому автори інформації окремо уточнюють, що на даний момент це всього лише цікава чутка, і їх джерела всередині Disney поки ніяк її не підтвердили.

19 вересня стало відомо, що Marvel і Disney під керівництвом Кевіна Файгі планують випустити кілька міні-серіалів з героями кіновсесвіту Marvel. Першими були заявлені проекти про Багряну Відьму і Локі, а згодом з'явилася інформація про окремий серіалі з Зимовим Солдатом і Соколом. Очікується, що актори, які зіграли персонажів в повнометражних фільмах, повернуться в знайомих ролях.

Проекти знаходяться на різних стадіях розробки, і тільки у міні-серіалу про Сокола і Зимового Солдата є сценарист - це Малкольм Спеллман («Імперія»).

Ракета і Грут (кібернетично модифікований єнот і розумне дерево) дебютували на великому екрані в «Вартових галактики» в 2014 році. Персонажів озвучили Бредлі Купер і Він Дізель, і вони моментально стали улюбленцями публіки. В останній раз вони з'являлися в «Війні нескінченності», де допомогли Тору отримати новий молот.

Грут і Ракета повинні були повернутися в «Вартових галактики 3», але після звільнення Джеймса Ганна з поста режисера робота над проектом була припинена.

Зараз Disney активно працює над розвитком майбутнього стрім-сервісу, здатного потягатися з Netflix. Студія вже вклалася в кілька дорогих проектів. Крім міні-серіалів Marvel, в розробці знаходяться ігровий серіал по «Зоряним війнам» від Джона Фавро (з бюджетом в 100 млн доларів) і ремейк «Леді і Блудька».

 
Джерело: thathashtagshow.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####