27
ЛИС
2018

Новий кадр з фільму «Хеллбой»

Стрічка з'явиться в українських кінотеатрах 11 квітня 2019 року.

Журнал Empire опублікував перший офіційний кадр з фантастичної картини «Хеллбой». Роль мисливця за безбожність і захисника світу від потойбічного в новій екранізації коміксів Майка Міньоли виконав Девід Харбор («Дивні Дива»).


Кадр з фільму 
«Хеллбой»

Хеллбой - майбутній король пекла, який з'являється на землі в 1944 році в результаті містичного експерименту Григорія Распутіна. Маленький демон потрапляє в руки американських військових. Через кілька років Хеллбой надходить на службу в секретне Бюро паранормальних досліджень і оборони, де стає головним захисником людства від надприродного.

Сюжет картини частково заснований на коміксах Міньоли про Криваву королеву. Німуе, вона ж Володарка озера, була відьмою в епоху короля Артура. Магія, яку вона практикувала під час відсутності Мерліна, звела Німуе з розуму, і вона стала поклонятися Огдру Джахаду. Божевілля стало настільки сильним, що інші відьми вбили Німуе, розірвали на шматочки і розкидали їх по всьому світу. Але в підсумку героїня відновлюється. Для екранізації персонаж може бути перероблений.

Ніл Маршалл займає режисерське крісло картини. Сценарій Міньола написав спільно з Ендрю Косбі і Крістофером Голденом.

Разом з Харбором у фільмі знімаються Мілла Йовович, Ієн МакШейн, Саша Лейн і Деніел Де Кім.

 
Джерело: empireonline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####