28
ЛИС
2018

Розпочато роботу над продовженням анімації «Людина-павук»

У виробництво також запущений жіночий спін-офф.

Студія Sony запустила у виробництво сиквел і спін-офф мультфільму «Людина-павук: Навколо всесвіту», прем'єра якого відбудеться лише 6 грудня. Дейв Каллахем («Диво-жінка: 1984») напише сценарій продовження. Хоакім Дос Сантос («Аватар: Легенда про Аанга») займе режисерське крісло проекту.


Кадр з мультфільму 
«Людина-павук: навколо всесвіту»

Сюжет сиквела не розкривається, але можна припустити, що його героєм знову стане Майлз Моралез - Людина-павук з альтернативного всесвіту.

Лорен Монтгомері («Юна Ліга справедливість») планує поставити спін-офф і зараз веде переговори зі студією. Ребека Ф. Сміт («Зооапокаліпсіс») попрацює над сценарієм.

Спін-офф повинен зібрати жіночих персонажів всесвіту Людини-павука. Про яких саме героїнь йде мова, не уточнюється, але, швидше за все, в команду увійдуть Дівчинка-павук, Шовк, Мадам Павутина, Жінка-павук і Гвен-павук, яка дебютує на великому екрані в грудні.

Емі Паскаль спродюсує обидва проекти. Філ Лорд і Кріс Міллер, які розробили для Sony «Навколо всесвіту», візьмуть участь в роботі над сиквелом і спін-оффом, але поки не уточнюється, в якій ролі.

Sony активно розвиває власний кіновсесвіт, вибудуваний навколо Людини-павука і супутніх персонажів. Зараз йде робота над картиною «Морбіус, живий вампір» з Джаредом Лето, а на ранній стадії розробки знаходиться екранізація коміксів про супергероїню Шовк.

Українська прем'єра мультфільму «Людина-павук: навколо всесвіту» відбудеться 13 грудня.

 
Джерело: hollywoodreporter.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####