21
ТРА
2015

Пітер Сарсгаард полиходіє в «Чудесній сімці»

Пітер Сарсгаард зіграє лиходія в ремейку
«Чудесна сімка»

Сформувавши в ремейку «Чудесна сімка» команду героїв, режисер Антуан Фукуа продовжує набирати акторів на ролі її супротивників. Пітер Сарсгаард, відомий за фільмом «Виховання почуттів», може приєднатися до акторського складу і зіграти головного лиходія.
 
На фото: Пітер Сарсгаард

«Чудесна сімка» - ремейк однойменного вестерну Джона Стерджеса, який у свою чергу, став американською версією картини Акіри Куросави «Сім самураїв». Сценарій нового фільму написав шоураннер «Справжнього детектива» Нік Піццолатто, а потім по тексту пройшовся Джон Лі Хенкок, автор «Невидима сторона» і «Довершеного світу».
 
Кадр з фільму «Виховання почуттів»

Дія буде розвиватися в маленькому шахтарському містечку, який замінить мексиканське село з фільму Стерджеса. Сарсгаарду пропонується роль барона, що тероризує жителів. Будучи не в силах більше терпіти знущання владного багатія, одна з жінок наймає сімох мисливців за головами. Серед них Дензел Вашингтон, Кріс Претт, Вінсент Д'Онофріо, Ітан Хоук і Вагнер Моура. Також у фільмі зіграють Метт Бомер і Хейлі Беннетт.
 
«Чудесна сімка» 1960 року

Роль поплічника лиходія недавно отримав відомий по «Грі престолів» Джейсон Момоа, що влаштувався в кіновсесвіт DC в образі Аквамена. Але, як повідомляє The Hollywood Reporter, актор відмовився від участі в проекті. З чуток, причиною послужило те, що персонажу Момоа приділено надто мало екранного часу.

Пітера Сарсгаарда цього року можна буде побачити на великому екрані в гангстерський драмі Скотта Купера «Чорна меса» з Джонні Деппом, Бенедикт Камбербетч і Кевін Бейкон.


Реліз «Чудесної сімки» намічений на січень 2017-го.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####