22
ТРА
2015

«Всесвітня війна Z 2» отримала дату релізу

Оголошена дата прем'єри сиквела
«Всесвітньої війни Z»

Студія Paramount оголосила дату прем'єри продовження зомбі-трилера «Всесвітня війна Z» з Бредом Піттом. Фільм вийде на екрани 9 червня 2017.

«Всесвітня війна Z» могла стати одним з найбільш провальних проектів студії Paramount, враховуючи труднощі, з якими зіткнулася знімальна група. Конфлікт режисера Марка Форстера з Бредом Піттом, перевищення бюджету, повна переробка фіналу - все це не віщувало успіху картини. Однак вільна екранізація роману Макса Брукса, що коштувала 190 мільйонів, заробила в світі 540 мільйонів доларів, ставши найкасовішим фільмом за участю Пітта.
 
Кадр з фільму «Всесвітня війна Z»

Востаннє про «Всесвітню війну Z 2» було чутно в кінці травня минулого року, коли до проекту прикріпили сценариста Стівена Найта, номінанта на
«Оскар» за драму «Брудні принади» і учасника серіалу «Гострі козирки».

Сиквел, як і перший фільм, продюсує компанія Бреда Пітта Plan B. Актор візьме участь у продовженні, однак сюжет картини тримається в таємниці.

 
Бред Пітт у фільмі «Всесвітня війна Z»

Ставити «Всесвітню війну Z 2» буде іспанець Хуан Антоніо Байона, режисер хоррора «Притулок», який зараз працює над екранізацією роману Патріка Несса «Голос монстра».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####