12
ГРУ
2018

Скотт Дерріксон поставить сиквел «Доктора Стренджа»

Студія Marvel розпочала роботу над продовженням.

Скотт Дерріксон, співавтор і постановник «Доктора Стренджа», закінчує переговори зі студією Marvel щодо роботи над продовженням. Бенедикт Камбербетч повернеться в сиквелі в ролі головного мага Землі, а Бенедикт Вонг знову зіграє Вонга. Найближчим часом продюсери планують приступити до пошуків сценариста.


На фото: Скотт Дерріксон

Відповідно до джерел, студія розраховує закінчити роботу над сценарієм в 2019 році і навесні 2020-го приступити до зйомок. Якщо не буде ніяких затримок, то «Доктор Стрендж 2» побачить світ у травні 2021 року.

Прем'єра першого «Доктора Стренджа» відбулася в жовтні 2016 року. Картина розповіла про магічний куточок кіновсесвіту Marvel і представила титульного персонажа у виконанні Камбербетча. Стрічка сподобалася глядачеві і зібрала 677 млн ​​доларів при бюджеті в 165 млн доларів. Запуск сиквела залишався лише питанням часу.

В останній раз глядачі бачили Стренджа в фіналі «Війни нескінченності», де він став жертвою Таноса. Очікувалося, що доктор повернеться в майбутніх фільмах Marvel, але студія не поспішає розкривати проекти четвертої фази франшизи.

Після «Доктора Стренджа» Дерріксон встиг поставити один з епізодів серіалу «Крізь сніг», але в підсумку був змушений залишити проект, коли відбулася зміна шоураннера.

 
Джерело: hollywoodreporter.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####