14
ГРУ
2018

«Світ Юрського періоду 3» обійдеться без динозаврів в містах

Стародавні ящери не стали б нападати на цивілізацію, вважає Колін Треворроу.

У фіналі «Світу Юрського періоду 2» динозаври, вивезені з парку, виявилися в Америці, в двох кроках від цивілізації. Кінцівка натякала, що в майбутніх фільмах люди не зможуть більше ігнорувати древніх ящерів, а глядача чекає масштабне зіткнення. Колін Треворроу, який повернеться як постановник третьої частини, не впевнений, що щось подібне може статися.


На фото: Колін Треворроу

«Я не можу уявити, що б змусило динозаврів напасти на місто, - каже Треворроу. - Вони ж не можуть організуватися. Зараз по всьому світу є міста, оточені дикою природою, де мешкають смертоносні хижаки. Але вони не полюють на людей в межах міста».

«Мені більше подобається світ, де динозавр може вибігти в тумані на дорогу перед машиною або розорити майданчик для кемпінгу. Світ, де зіткнення з динозаврами не часті, але трапляються. Приблизно так само ми остерігаємось ведмедів і акул. Ми полюємо на тварин, перевозимо їх, збираємо в стада, розводимо, втручаємося на їхню територію, за що доводиться платити, але ми з ними не воюємо. Якби подібне трапилося, то ми б давно програли».

У 2015 році Universal перезапустила франшизу з «Світом Юрського періоду». Стрічка заробила в прокаті 1,6 млрд доларів при бюджеті в 150 млн доларів, ставши одним з найуспішніших фільмів того року і дозволивши студії вибитися в лідери.

Студія запустила у виробництво сиквел, але замість Треворроу, який повинен був зайнятися постановкою дев'ятого епізоду «Зоряних воєн», картину поставив Хуан Антоніо Байона. Незважаючи на негативну критику, «Світ Юрського періоду 2» також показав в прокаті хороший результат (1,3 млрд доларів при бюджеті в 170 млн доларів), хоча і не досяг рівня минулого фільму.

Вибувши з «Зоряних воєн» (і зазнавши невдачі з «Книгою Генрі»), Треворроу повернувся до франшизи, яку раніше допоміг перезапустити.

«Світ Юрського періоду 3» очікується в кінотеатрах 10 червня 2021 року.

 
Джерело: jurassicoutpost.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####