24
ГРУ
2018

Завершилися зйомки сиквела «Диво-жінки»

Виконавиця ролі Диво-жінки Галь Гадот оголосила в Instagram про завершення основного знімального процесу блокбастера «Диво-жінка: 1984». Актриса вивісила кілька фотографій зі знімального майданчика картини.

«Готово. Знову! - написала Гадот. - Як не дивно було знімати "Диво-жінку" перший раз, зараз робота була ще більш унікальною і особливою. Ми знімали в чотирьох різних локаціях в трьох країнах, і я неймовірно пишаюся нашою знімальною групою з 1000 чоловік, які приходили на майданчик кожен день і по повній викладалися заради фільму».



«Про кращих партнерах я і мріяти не могла, - продовжує актриса. - Мені дуже пощастило, що моїм режисером стала єдина і неповторна Петті Дженкінс. Вона завжди нас підтримувала, давала нам можливість дерзати і щодня допомагала знайти самі творчі версії нас самих. Я вдячна, що можу називати її другом. І спасибі нашому приголомшливому акторському складу, який робив кожен робочий день таким приємним».

Сюжет картини не розкривається. Відомо лише, що дія розвернеться в 1980-і, а одним з противників Диво-жінки стане хижа жінка-кішка Гепарда.

Перша «Диво-жінка» з'явилася в кінотеатрах в 2017-му і швидко вибилася в лідери прокату. Критики і глядачі тепло прийняли історію про амазонку, яка намагалася зупинити Першу світову війну. У підсумку картина при бюджеті в 149 млн доларів зібрала 821 млн доларів.


Кадр з фільму 
«Диво-жінка»

Прем'єра «Диво-жінки: 1984» відбудеться 4 червня 2020 року.
 
#####