25
ГРУ
2018

Зірки нового «Людини-павука» розкрили подробиці

На початку грудня в Бразилії відбувся конвент CCXP, де студія Sony представила кілька своїх майбутніх проектів. Одним з них став блокбастер «Людина-павук: Далеко від дому» - сиквел «Повернення додому».

Деталі сюжету картини не розкриваються, але зірки фільму Джейкоб Баталон і Джейк Джилленхол змогли розповісти кілька подробиць продовження.



«Фактично це фільм про хлопців під час європейських канікул, - каже Баталон, який повернеться в ролі Неда, кращого друга Пітера Паркера. - Ми вирушаємо в Лондон, Прагу і в інші місця. Дуже весело. Багато моментів з відносинами. Багато чого прикольного і крутого. Пітер тут намагається не відволікатися на Людину-павука, але його змушують знову надіти костюм. Він неохоче рятує світ разом з Містеріо. Містеріо в фільмі грає за хороших, вони об'єднуються, щоб перемогти цих монстрів-елементалей».

Елементалі в коміксах Marvel - четверо міжпросторових істот, які контролюють природні елементи. Невідомо, в якому вигляді вони постануть на екрані, але в першоджерелі вони виглядають як люди (три чоловіки і одна жінка), керуючі водою, землею, вогнем і повітрям. За словами Джилленхола, саме знання Містеріо про елементалів роблять його дуже корисним агентом для Ніка Ф'юрі.

«Над світом нависла нова загроза - істоти елементалі. І Містеріо багато про них знає і хоче захистити від них світ, - каже актор, який зіграв майстра ілюзій. - Нік Ф'юрі просить його про допомогу, тому що він єдиний, хто їх скільки-небудь розуміє. І він об'єднується з доброзичливим Людиною-павуком, і, на жаль, він повинен змусити супергероя стати кимось більшим, ніж просто доброзичливим Людиною-павуком».

Містеріо, також відомий як Квентін Бек, який дебютував на сторінках коміксів про Людину-павука влітку 1964 року. Майстер зі створення спецефектів і постановки трюків, одного разу він вирішив, що зуміє по-справжньому прославитися виключно в якості суперлиходія. Використовуючи всі свої пізнання, Бек створював правдоподібні ілюзії, здатні обдурити павуче чуття, і інші хитрі пристосування для просування злочинницької кар'єри.

«Людина-павук: Далеко від дому» вийде в прокат 4 липня 2019-го.

 
Джерело: collider.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####