23
ТРА
2015

Роберт Де Ніро стане коміком у Майка Ньюелла

Роберт Де Ніро зіграє головну роль у фільмі «Комік»

Чотири роки тому Шон Пенн збирався знімати Роберта Де Ніро у фільмі «Комік», проте далі розмов справа не зайшла. Зараз же картина наблизилася до реальності, на режисерський пост заступив Майк Ньюелл, а зйомки стартують в листопаді цього року.

Де Ніро вже одного разу грав комедіанта в «Королі комедії» Мартіна Скорсезе. Однак тут за сюжетом йому доведеться перевтілитися в персонажа, схожого на стендапщіка Дона Ріклз (з ним Роберт знімався в драмі «Казино»).
 
На фото: Майк Ньюелл

Джекі Берк - комік, який прославився своїми знущальними і образливими жартами - вийшов в тираж. Його кращі роки позаду, але він все ще хапається за залишки своєї популярності, оскільки його впізнають завдяки його персонажу з серіалу. Але під час чергового виступу нерви Джекі здають остаточно, і він запускає мікрофоном в особливо дошкульного глядача. Суд засуджує Берка до виправних робіт, де він і знайомиться з яскравою рудоволосою Хармоні (цю роль планували віддати Крістен Віг). Зустріч, зрозуміло, переверне все його життя.

 
Кадр з фільму: «Стажер»

Сценарій написав Арт Лінсон, що працював над такими проектами, як «Бійцівський клуб», «Сутичка» і «В диких умовах». На його рахунку комедія «Одного разу в Голлівуді», де також знімався Де Ніро.

Британський режисер Майк Ньюелл, який береться за постановку «Коміка», відомий своїми стрічками «Чотири весілля і одні похорони», «Донні Браско», «Гаррі Поттер і Кубок вогню» і «Принц Персії: Піски часу».

 
Кадр з фільму: «Брудний дідусь»

Роберт Де Ніро недавно закінчив зйомки у Девіда О. Расселла у фільмі «Джой» з Дженіфер Лоренс, а також у комедії «Брудний дідусь» з Заком Ефроном. У вересні цього року його можна буде побачити у фільмі Ненсі Маєрс «Стожари».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####