28
ДЕК
2018

Netflix відмовився купувати у Sony «Холмса & Ватсона»

Ще на старті комедія «Холмс & Ватсон» показала не найкращий результат: в перші дні на сайті Rotten Tomatoes у картини було рідкісне 0% «свіжості».

Згодом ситуація змінилася (зараз там 5%), але студія, судячи з усього, підозрювала, що має на руках не найвдаліший проект. Перш ніж випускати фільм в кінотеатри, Sony спробувала продати його Netflix. Стрім-сервіс відмовився.


Кадр з фільму 
«Холмс & Ватсон»

Відповідно до джерел Deadline, комедія про детектива і його помічника не сподобалася учасникам тест-переглядів - стрічка отримала дуже низькі оцінки. Тоді студія спробувала віддати проект на стрім-сервіс і хоча б окупити витрати на виробництво. Netflix, що купив у Paramount «Парадокс Кловерфілда», вирішив, що фільму Етана Коена нічого робити в його каталозі.

Творці комедії планували переосмислити історію знаменитого детектива. Головні ролі у фільмі виконали Вілл Феррелл і Джон Сі Райлі, екранний дует знайомий глядачеві за фільмами «Зведені брати» і «Рікі Боббі: Король дороги». Разом з жартами і приколами вони повинні зупинити зловісного професора Моріарті (Рейф Файнс).

Ще на стадії виробництва стало зрозуміло, що студія не впевнена в успіху «Холмса & Ватсона». Після початку зйомок в 2016 році Sony кілька разів змінювала дату релізу. Спочатку картина мала побачити світ 3 серпня 2018-го, але в підсумку переїхала на 9 листопада 2018 року. За цим послідувало ще два перенесення - спершу на 21 грудня, а потім на 25-е.

 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####