25
ТРА
2015

Студія Lionsgate готує «Ілюзію обману 3»

Студія Lionsgate почала підготовку третьої частини франшизи «Ілюзія обману»

Продовження авантюрної комедії «Ілюзія обману» з підзаголовком «Другий акт» побачить світ ще тільки влітку 2016 року, але студія Lionsgate запускає в розробку третю частину франшизи про фокусників, не чекаючи прокатних результатів сиквела.
 
Кадр з фільму «Ілюзія обману»

Глава LionsgateДжон Фелтхаймер в минулу п'ятницю заявив: «Ми почали раннє планування фільму "Ілюзія обману 3"». За словами Фелтхаймер, зйомки «Ілюзії обману 2» вже завершені. Нагадаємо, що у фільмі знялися актори з першого фільму Джессі Айзенберг, Марк Руффало, Вуді Харрельсон, Дейв Франко, Морган Фріман і Майкл Кейн, а Айлу Фішер замінила Ліззі Каплан. Також у продовженні задіяний Деніел Редкліфф.
 
Фото зі зйомок фільму «Ілюзія обману: Другий акт»

«Ілюзія обману» вийшла в 2013 році. Джессі Айзенберг, Айла Фішер, Вуді Харрельсон і Дейв Франко грали четвірку ілюзіоністів, яких доля звела разом. Герої називають себе «Чотирма вершниками» і влаштовують вистави для багатотисячної публіки, під час яких грабують банки і спустошують рахунки. Слідами «Вершників» йдуть агент ФБР (Марк Руффало) і агент Інтерполу (Мелані Лоран).
 
Кадр з фільму «Ілюзія обману»

Луї Летерье зняв фільм за 75 мільйонів доларів, а заробив він у світовому прокаті трохи більше 350 мільйонів. Від продовження французький постановник відмовився, і «Другий акт» ставив Джон М. Чу, який працював над бойовиком «G. I. Joe: Атака кобри 2» і музичної стрічкою «Джем і голограми», що виходить в цьому році.

Джон Фелтхаймер вважає, що «Ілюзія обману: Другий акт» збере в прокаті більше 350 мільйонів, тому воліє кувати залізо, поки гаряче.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####