25
ТРА
2015

Режисер «Шрека» зіштовхне зомбі з роботами

Ендрю Адамсон зніме війну між зомбі і роботами

Постановник двох мультфільмів франшизи «Шрек» і двох частин пригодницьких картин серії «Хроніки Нарнії» Ендрю Адамсон береться за екранізацію коміксу видавництва IDW «Зомбі проти роботів». Адаптувати його буде сценарист «Далласького клубу покупців» Крейг Бортен.
 
Ендрю Адамсон на зйомках фільму «Хроніки Нарнії: Принц Каспіан»

Автор коміксу Кріс Раялл є володарем престижної премії Айснера. Він отримав її за «Зомбі проти роботів» разом з художником Ешлі Вудом. У 2011 році компанія Майкла Бея Platinum Dunes придбала права на екранізацію для студії Sony.

Раялл деякий час працював з Кевіном Смітом. Режисер найняв його в 2002 році вести сайт MoviePoopShoot.com, про який йшла мова у фільмі «Джей і Мовчазний Боб завдають удару у відповідь». У 2004-му Кріс приєднався до видавництва IDW Publishing, де його першою роботою стала комікс-адаптація фільму «Зомбі на ім'я Шон».

 
Фрагмент коміксу «Зомбі проти роботів»

Серія коміксів «Зомбі проти роботів» з'явилася в 2005 році. Дія розвивається в постапокаліптичному світі, населеному зомбі. Єдина надія людства на виживання - команда роботів, яка намагається захистити і клонувати єдину дитину, маленьку дівчинку. Задачка складна, оскільки скрізь за ними слідують орди голодних (але розумних) зомбі, бажаючих поласувати останнім мозком на планеті.

У проекта було вже два сценариста, і на цьому тижні Platinum Dunes найняла Крейга Бортена, щоб він заново переписав існуючий текст. Нагадаємо, що у Бортена номінація на «Оскар» за сценарій «Далласького клубу покупців».

 
Фрагмент коміксу «Зомбі проти роботів»

Фільм за коміксом Раялла і Вуда буде називатися «Успадкувати Землю» (Inherit the Earth). Про час початку зйомок поки не повідомляється.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####