01
ЛЮТ
2019

Netflix почав роботу над серіалом «Оселя зла»

Як повідомляє Deadline, стрім-сервіс Netflix планує випустити серіал «Оселя зла», заснований на однойменній екшн-франшизі.

Студія Constantin Film, яка спродюсувала всі фільми серії, розробить багатосерійний проект. Зараз йдуть пошуки сценариста і шоураннера.


Кадр з фільму 
«Оселя зла: Потойбічне життя»

Представники Netflix і Constantin Film ніяк не прокоментували інформацію, але, відповідно до джерел, серіал покликаний розширити світ «Оселі зла». Проект збереже передісторію фільмів і покаже, як працює корпорація Umbrella, повинна в створенні Т-вірусу.

Серіал на даний момент знаходиться на самій ранній стадії розробки, але продюсери вже планують включити в нього всі знайомі елементи «Оселі зла» - від екшен-сцен до відсилань до оригінальних ігор.

«Оселя зла» - адаптація серії однойменних хоррор-ігор компанії Capcom, центральним мотивом яких є зомбі, створені корпорацією Umbrella. Перша екранізація побачила світ в 2002 році і зібрала в прокаті 102 млн доларів при бюджеті в 33 млн доларів. Згодом Constantin Film випустила кілька продовжень, багато з яких стали успішними. На даний момент збори всієї франшизи становлять 1,2 млрд доларів.

Шостий фільм, «Оселя зла: Фінальна битва», вийшов в 2016 році і став завершенням франшизи, після чого Constantin Film почала будувати плани по перезапуску. Саме тоді вперше з'явилася інформація, що «Оселя зла» може стати серіалом. В кінці 2018-го студія найняла Йоханнеса Робертса для роботи над новою повнометражною картиною.

 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####