01
ЛЮТ
2019

Орен Узіл напише сиквел «Детектива Пікачу»

«Покемон. Детектив Пікачу» ще не встиг дістатися до кінотеатрів, а студія Paramount вже почала роботу над продовженням. Орен Узіл («Мачо і ботан 2», «Сонік в кіно») напише сценарій другого фільму.


Кадр з фільму 
«Покемон. Детектив Пікачу»

Фільм заснований на відеогрі «Великий детектив Пікачу» і розповідає про покемонів Пікачу. На відміну від родичів, він обділений силою і спритністю, зате має високий рівень інтелекту і, за його власними запевненнями, є чудовим детективом. Довгий час він працював з детективом Гаррі Гудманом, але після його зникнення зіткнувся з проблемою: він вміє розмовляти голосом, тільки його ніхто не розуміє, все чують виключно стандартне «піка-піка».

Все змінюється, коли він зустрічає сина свого напарника, 21-річного Тома Гудмана. Виявивши, що вони якимось фантастичним чином здатні спілкуватися один з одним, Тім і Пікачу об'єднують зусилля в розслідуванні. У гонитві за доказами по неоновим вулицям Райм-Сіті - сучасного розрослося мегаполісу, де люди і покемони живуть пліч-о-пліч - вони зустрічають найрізноманітніших покемонів і розкривають жахливу змову, яка здатна зруйнувати це мирне співіснування і стати загрозою для всього всесвіту покемонів.

Фільм поставив Роб Леттерман, а Пікачу озвучив Раян Рейнольдс.

 
Джерело: variety.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####