04
ЛЮТ
2019

Студія Warner випустить фільм по фігуркам Funko POP!

Студія Warner Bros., натхненна успіхами франшизи Lego, планує перенести на великий екран фігурки серії Funko POP!. Про це з посиланням на джерела повідомили Деніел Ріхтман з SuperBroMovies і /Film.



Студія тільки почала роботу над проектом, і особливих подробиць поки немає. Відомо лише, що фільм буде поєднувати в собі елементи ігрового та анімаційного кіно, як було зроблено в усіх мультфільмах такого роду - від «Lego фільм» до «Playmobil: Фільм».

Також очікується, що в проекті буде задіяно безліч знайомих героїв на кшталт Диво-жінки, Хеллбоя, Дедпула, Дарта Вейдера і Харлі Квінн. Як Warner збирається використовувати в мультфільмі персонажів інших студій, не уточнюється.
Як доказ Ріхтман приводить фото з надр анімаційного підрозділу Warner. Крім Funko, на дошці можна розглянути проект на основі ілюстрованої книги Майкла Морпурго про Тото з «Чарівника в країні Оз». На період 2019-го - середини 2020-го відзначені ремейк серіалу «Джетсони», мультфільм про койота з «Луні Тюнз» і анімаційна екранізація «Кота в капелюсі» Доктора Сюсса.
 
#####