05
ЛЮТ
2019

Оскар Айзек приєднався до акторського складу «Дюни»

Оскар Айзек веде переговори зі студією Legendary щодо зйомок у фантастичному фільмі Дені Вільньова «Дюна». Акторові пропонують роль Лето Атріда, голови дому Атрідів і батька головного героя у виконанні Тімоті Шаламе.

У разі досягнення угоди Айзек з'явиться на екрані разом з Шаламе, Стелланом Скарсгардом, Дейвом Батістою, Ребеккою Фергюсон і Шарлоттою Ремплінг.


На фото: Оскар Айзек

«Дюна» розповідає про далеке майбутнє, де людство розселився по далеким планетам, а за владу над населеним простором постійно борються різні могутні сім'ї. У центрі протистояння виявляється пустельна планета Арракіс. Там мешкають гігантські піщані хробаки, а в печерах зачаїлися блукачі-фремени, але її головна цінність - прянощі, найважливіша речовина у Всесвіті. Той, хто контролює Арракіс, контролює прянощі, а той, хто контролює пряноші, контролює Всесвіт.

Атріди - головні противники роду Харконненів і їх прямі протилежності, ворожнеча між ними триває вже багато століть.

15 березня передплатники Netflix зможуть побачити Айзека в бойовику «Потрійний кордон». Також актор озвучив главу сімейки Аддамс в однойменному мультфільмі, який побачить світ 17 жовтня. 19 грудня Айзек з'явиться на екранах українських кінотеатрів в дев'ятому епізоді «Зоряних воєн».

 
Джерело: variety.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####