05
ЛЮТ
2019

Постер «Вітаємо у Зомбіленді 2»: 10 років потому

Творці «Вітаємо у Зомбіленді» взяли участь у флешмобі 10 Years Challenge і порівняли в Twitter постери першого і другого фільмів, які вийдуть з різницею в 10 років.

За ними видно, як за цей час змінилися виконавці головних ролей. Також стало відомо повна назва сиквела - «Вітаємо у Зомбіленді 2: Контрольний постріл».
Зйомки продовження стартували влітку 2018 року. Ретт Різ і Пол Вернік, автори першого фільму, написали сценарій продовження. Режисерське крісло сиквела займає Рубен Фляйшер, постановник оригіналу. Гевін Полон спродюсує проект.

Сюжет сиквела не розкривається. Точно можна сказати, що в продовженні повернуться герої Вуді Гаррельсон, Емма Стоун, Джессі Айзенберг і Ебігейл Бреслін. До акторського складу приєдналася Розаріо Доусон.

«Вітаємо у Зомбіленді» побачив світ восени 2009 року. Дія комедійного фільму жахів розгортається під час зомбі-апокаліпсису, коли вулиці заполонили живі мерці. Молодий хлопець на прізвисько Коламбус (Айзенберг) подорожує по Америці. Довгий час зберегти життя йому допомагає строге зведення правил.

Під час подорожі Коламбус знайомиться з іншими хто вижив - безбашенним Таллахассі (Харрельсон), який мріє знову спробувати тістечко «Твінкі». Заради солодощів вони зупиняються біля супермаркету, де зустрічають двох сестер - Вічіту (Стоун) та Літл-Рок (Бреслін). Дівчата обманом забирають у них автомобіль, щоб доїхати до парку розваг під назвою «Дикі пригоди».

При скромному бюджеті в 23 млн доларів картина зібрала в американському прокаті 75 млн доларів. Загальні збори проекту досягли позначки в 102 млн доларів.

 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####