05
ЛЮТ
2019

Коли вийдуть новий «Бетмен» і сиквел «Загону самогубців»?

Студія Warner Bros. призначила дати релізів відразу для декількох проектів. Так, «Бетмен» режисера Метта Рівза, новий сольний фільм про Темного лицаря, побачить світ 25 червня 2021 року. «Загін самогубців 2», над сценарієм якого зараз працює Джеймс Ганн, тепер очікується в кінотеатрах 6 серпня 2021-го.



9 жовтня стало відомо, що Ганн, звільнений раніше з поста режисера «Вартових галактики 3» через старі твіти, напише сценарій «Загону самогубців 2». Тоді ж з'явилася інформація, що він може зайняти режисерське крісло картини. Згідно THR, зараз Ганн веде переговори з Warner, що зайвий раз підтверджує: він займеться постановкою сиквела. Другий фільм не буде прямим продовженням, але м'яким перезапуском з новими персонажами.

Бен Аффлек, судячи з усього, не повернеться в образі Темного лицаря, а сольний фільм про Бетмена вийде без нього. Про це розповіли джерела Deadline, зазначивши, що картина розповість про молодого Брюса Вейна. Рівз зараз зайнятий пошуками підходящого актора.

Актор фактично підтвердив цю інформацію, написавши в Twitter: «З нетерпінням чекаю "Бетмена" влітку 2021-го, щоб побачити ідеї Метта Рівза на екрані».
Warner також працює над екранізацією коміксів DC «Супервихованці». Згідно з новим розкладом, мультфільм про вихованців супергероїв вийде 21 травня 2021 року.

Крім проектів DC, студія вибрала новий день прем'єри хоррору «Доктор Сон». Продовження «Сяйва», героєм якого стане дорослий Денні Торренс, переїхало з 24 січня 2020 року на 8 листопада.

Екранізація роману Роальда Даля «Відьми», режисером якої значиться Роберт Земекіс, побачить світ 16 жовтня 2020-го. В цей же день студія Paramount випустить в кінотеатри фантастичну картину «Мікронавти», засновану на іграшках Hasbro.

Точна дата релізу з'явилася і у якогось безіменного проекту - 16 липень 2021 року.

 
Джерело: deadline.comhollywoodreporter.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####