05
ЛЮТ
2019

Номінанти «Оскара-2019» зібралися на одному фото

Перш ніж відбудеться 91-а церемонія вручення премії «Оскар», всі номінанти збираються в Беверлі-Хіллз для щорічної «класної фотографії». У цьому році на фото 212 номінантів, які представляють 52 проекти.


Номінанти премії «Оскар»

В рамках зустрічі президент кіноакадемії Джон Бейлі зізнався, що програма 91-ї церемонії досі в роботі, так як продюсери нагородження хочуть знайти баланс між новизною і традицією. Зокрема, поки немає визначеності, хто буде оголошувати переможців. За правилами нових лауреатів називають попередні володарі премії.

Академія поступово розкриває, хто буде оголошувати номінації. На даний момент відомо, що на сцені з'являться Кріс Еванс, Брі Ларсон, Аквафіна, Деніел Крейг, Тіна Фей, Вупі Голдберг, Дженніфер Лопез, Емі Барнс, Майя Рудольф, Амандла Стенберг, Шарліз Терон, Тесса Томпсон і Констанс Ву.

Решта імен будуть оголошені найближчим часом.

Раніше в мережі з'явилася інформація, що в спробі скоротити хронометраж церемонії продюсери вирішили скоротити і кількість живих виконань. Планувалося, що зі сцени прозвучить тільки дві пісні-номінанта. Подібне рішення не влаштувало глядачів, і в підсумку всі п'ять композицій отримають окремі виступи.

91-а церемонія вручення премій Американської кіноакадемії пройде в ніч з 24 на 25 лютого.

 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####