28
ТРА
2015

Капітан Кірк закохається в Чудо-жінку

Кріса Пайна покликали в екранізацію «Чудо-жінки»

Кріс Пайн веде переговори зі студією Warner щодо участі в екранізації коміксу «Чудо-жінка», яку ставить Петті Дженкінс. Якщо сторони дійдуть згоди, то Пайн зіграє Стіва Тревора, в якого закохана героїня Галь Гадот.
 
На фото: Кріс Пайн

За коміксами Стів Тревор - офіцер розвідки, який служив в американській армії під час Другої світової війни. Його літак розбивається на Райському острові, де таємно від усього світу живуть амазонки. Принцеса Діана виходжує Стіва, закохується в нього і слід за ним в наш світ. Там вона стає Чудо-жінкою і виявляється в пантеоні супергероїв поряд з Суперменом і Бетменом.

Раніше вважалося, що роль Тревора отримав Скотт Іствуд і що він вже виконує її в бойовику «Загін самогубців», проте інсайдери Variety стверджують: Іствуд пройшов проби, але в підсумку віддав перевагу більш розширену роль в «Загоні».

 
Стів Тревор і Чудо-жінка

Warner переглянула ряд інших акторів, але прийшла до думки, що Стіва Тревора повинен зіграти хтось із зірок класу А. Проба, записана Пайном в компанії Галь Гадот, виявилася дуже ефектною, і студія тепер намагається роздобути актора на цю роль.

Кріс Пайн знайомий глядачеві по ролі капітана Кірка у франшизі «Зоряний шлях», а також по бойовиках «Отже, війна» і «Джек Раян. Теорія хаосу». Свій комедійний талант актор недавно виявив у картині «Нестерпні боси 2». Зараз він знімається в трилері Comancheria, після чого приступить до роботи в «Зоряному шляху 3».

 
Кріс Пайн у фільмі «Зоряний шлях»

Нагадаємо, що «Чудо-жінка» виходить на екрани в 2017 році.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####