07
ЛЮТ
2019

Warner зробить фільм за мотивами машинок Hot Wheels

Іграшкова компанія Mattel і студія Warner Bros. почали роботу над повнометражною картиною, яка заснована на лінійці іграшок Hot Wheels. На даний момент проект перебуває на ранній стадії розробки, і у нього немає режисера або сценариста.



Проект розробляється під наглядом продюсера Роббі Бреннера, який очолив нещодавно сформовану кінокомпанію Mattel Films. В рамках угоди з Warner, крім Hot Wheels, в роботі також перебуває фільм «Барбі», де в ролі знаменитої ляльки може з'явитися Марго Роббі. Mattel разом з Sony планують випустити нову версію «Володарів Всесвіту».

Hot Wheels, литі моделі іграшкових машин в масштабі 1:64, вперше з'явилися на прилавках іграшкових магазинів в 1968 році. Багато виробників автомобілів надають для бренду креслення своїх автомобілів для подальшого відтворення в моделях. Хоча спочатку іграшки були призначені для дітей, вони стали популярним колекційним об'єктом. За 50 років існування бренду, було продано було 6 мільярдів машинок.

Mattel раніше вже намагалася перенести Hot Wheels на великий екран. У 2013 році за проект взялася студія Legendary, плануючи запросити в режисерське крісло Джастіна Ліна, постановника і продюсера франшизи «Форсаж». Виробництво картини так і не почалося, і після закінчення терміну права знову повернулися до Mattel.

 
Джерело: variety.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####