11
ЛЮТ
2019

Лорен Шулер про майбутнє франшизи «Люди Ікс» в Марвел

Лорен Шулер Доннер працювала над усіма фільмами франшизи «Люди Ікс» починаючи з першого фільму 2000 року. Зараз майбутнє мутантів під питанням: найближчим часом після злиття Disney / Fox вони повинні стати частиною кіновсесвіту Marvel.

Доннер, однак, впевнена, що з ними буде все добре і вони потраплять в надійні руки Кевіна Файгі.


«Люди Ікс»

«Ми з Кевіном працювали над першим фільмом; у нього відмінне чуття на історії, особливо коли справа стосується пересічних сюжетів. Я довіряю йому і впевнена, що він вибере правильний напрямок», - каже продюсер.

При цьому Доннер не може з точністю сказати, як саме буде розвиватися франшиза в рамках Marvel, і навіть не знає, чи залишиться вона з серією після злиття.

«Я не знаю, не впевнена. У титрах моє ім'я залишиться. Все залежить від Кевіна, - вважає Доннер. - Не можу сказати, як думає Кевін. Мені здається, він все ще розбирається з багатством персонажів».

На даний момент в планах Fox кілька проектів з персонажами «Людей Ікс», включаючи «Нових мутантів» і «Гамбіт». Доля останнього особливо сумнівна: у картини як і раніше немає режисера, але студія все ще планує випустити фільм в березні 2020-го. З чуток, Ченнінг Татум, який до цих пір приписаний до проекту як виконавець головної ролі, подумує особисто взятися за постановку.

«Все залежить від Disney, - сказала Доннер з приводу «Гамбіта». - Я не втрачаю надії, але все залежить від них. Проблема в тому, що не можна одночасно випускати занадто багато фільмів Marvel, "Людей Ікс", супергеройських проектів. Вони будуть один одному заважати. Кожен повинен бути особливим, але з "Месниками" в кінці. Ми хочемо нових історій, а є безліч різних сюжетів з коміксів, але, мені здається, не можна випускати більше чотирьох. Навіть чотири - це багато, людям це швидко набридне, треба бути обережнішим. Кевіну варто бути акуратним».

Одне з питань, що мучать фанатів «Людей Ікс»: що буде з Росомахою після злиття? Чи повернеться Г'ю Джекман в своїй коронній ролі або в образі знаменитого мутанта з'явиться новий актор? Доннер вважає, що прийшла пора передати кігті іншому.

«Г'ю посилено працював, щоб накачатися, вставав о четвертій ранку, їв високопротеїнову їжу кожні дві години через свою природну статуру (в дитинстві його називали черв'яком), - говорить Доннер. - Він за природою худий. І в певному віці тіло перестає справлятися з навантаженням. Він вчинив розумно, коли сказав: "Я досяг цієї точки. Я не можу так продовжувати". Це не означає, що він не може повернутися в образі старого Росомахи. Ніколи не знаєш. Росомаха з майбутнього - всяке буває».


Кадр з фільму 
«Росомаха»

«Тепер це майданчик Disney, і їм вирішувати, - додала вона. - Принаймні ми знаємо, що франшиза виявилася в хороших руках. З боку Fox всі до сих пір старанно працювали, але тепер все вирішує Disney».

Наостанок Доннер торкнулася «Нових мутантів». Нещодавно в мережі з'явилася інформація, що фільм Джоша Буна може минути кінотеатри і вийти на Hulu. Продюсер сподівається, що картина добереться до великого екрану і побачить світ 1 серпня: «Вони вклали в проект масу зусиль. Хотілося б побачити його в кінотеатрах. Буде сумно, якщо його викинуть на Hulu».

 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####