28
ТРА
2015

Тільда Свінтон стане наставницею доктора Стренджа

Тільда Свінтон зіграє в «Докторі Стрендж»

У грудні минулого року студія Marvel почала пошуки актора на роль Старійшини у фільм «Доктор Стрендж». Схоже, прийнято оригінальне кастингові рішення: навчати героя Бенедикта Камбербетча магії буде Тільда Свінтон.
 
На фото: Тільда Свінтон

Нагадаємо, що за коміксами Marvel Стівен Стрендж - талановитий нейрохірург, спочатку неприємний і самозакоханий тип. Він міг стати знаменитим лікарем, якби, будучи нетверезим, не врізався на машині в стовп. Від удару загинула його вагітна дружина, а медичній кар'єрі Стівена прийшов кінець, оскільки його руки були сильно пошкоджені в аварії. І якраз до Старійшини Стівен звертається з проханням про зцілення.

Старійшина відмовляє Стівену. Той повинен сам зайнятися магією і вилікуватися самостійно. Розлючений Стрендж, покидаючи замок Старійшини, зовсім випадково викриває змова, що має на меті вбити старого чарівника. Рятуючи життя старця, Стівен стає його учнем.

 
Тільда Свінтон у фільмі «Костянтин: Володар темряви»

У грудні серед кандидатів називалися наступні актори: Кен Ватанабе, Білл Наї і Морган Фріман. Ходили чутки, що роллю зацікавився Аль Пачіно, але в підсумку все виявилося набагато цікавіше.

Тільда ​​Свінтон - лауреатка премії «Оскар» за роль у драмі «Майкл Клейтон». Ролі андрогинів їй даються з блиском, досить згадати проекти «Орландо» або «Костянтин: Володар темряви». Серед недавніх робіт Тільди: «Виживуть лише коханці», «Теорема Зеро» та «Готель "Гранд Будапешт"».

 
Тільда Свінтон у фільмі «Виживуть лише коханці»

Найближчим часом актрису можна буде побачити в комедії «Дівчина без комплексів», а в майбутньому році вона з'явиться в комедії братів Коен «Аве, Цезар!».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####