12
ЛЮТ
2019

Брати Руссо готові випустити 3-годинну версію «Месників 4»

Про блокбастер «Месники: Завершення» практично нічого не відомо. З упевненістю можна сказати лише одне: Джо і Ентоні Руссо готують епічну главу популярної франшизи. Зараз режисери зайняті монтажем картини, хронометраж якої на даний момент становить майже три години.


На фото: Джо і Ентоні Руссо

Руссо поспішають заспокоїти глядачів: робота ще не закінчена, і остаточний варіант може бути коротшим. Але при цьому вони додали, що, якщо буде потрібно, студія Disney згодна випустити в кінотеатри тригодинну версію блокбастера. Головне, щоб усіх влаштовувала якість фінального продукту.

«Як на мене, студія просто хоче випустити найкращу історію, - каже Джо Руссо. - Нам здається, що зараз фільм працює добре, і на тест-переглядах ми отримали відмінні відгуки, нам все подобається. Але робота триває. Ми не закінчили. Знову-таки ця картина - завершення 22 фільмів, це дуже велика історія, з якою треба впоратися. І емоції завжди були для нас важливою складовою історії. Коли розповідаєш історію настільки складну, важливо, щоб у персонажів були сильні емоційні моменти, а для цього потрібна якісна основа. В даному випадку таке відчуття, що у нас три години якісної основи».

Зараз «Війна нескінченності» - найтриваліший фільм кіновсесвіту Marvel з хронометражем в 149 хвилин. Раніше Руссо зізналися, що «завершення» може виявитися ще довшим. Але при цьому вони впевнені: глядачі зможуть спокійно подивитися фільм від початку і до кінця.


Кадр з фільму 
«Месники: Війна нескінченності»

«Було вже чотири покази з глядачами, - розповів Ентоні Руссо. - Перші три рази жодна людина не вийшла із залу в туалет».

«Месники: Завершення» - пряме продовження «Війни нескінченності». Тоні Старк з Небулою полетіли з Титана, але застрягли в космосі без палива. Бартон, що втратив сім'ю, залишив старі звички і став безжалісним месником Роніном. Капітан Америка і Чорна Вдова думають, як відродити жертв божевільного титана. Можливо, ключем до перемоги стануть Людина-мураха, який прибув з квантового світу, або Капітан Марвел, безстрашна войовниця з глибин космосу.

 
Джерело: collider.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####