12
ЛЮТ
2019

Промофото фільму «Месники: Завершення»

З наближенням релізу блокбастера «Месники: Завершення» в мережі все частіше з'являються промо, пов'язані з фільмом. На свіжому фото зібралася оригінальна команда Месників: Тор, Залізна людина, Капітан Америка, Чорна Вдова, Халк і Соколине Око.


«Месники: Завершення»

В історії Халка, згідно коміксам, було кілька моментів, коли встановлювався баланс між інтелектом одного і грубою силою іншого. Передбачається, що в «Завершенні» персонаж з'явиться саме в такому вигляді - неповна сила Халка під контролем Брюса Беннера. Звідси і новий костюм, менший розмір і більша схожість з Марком Руффало.

«Після руйнівних подій фільму "Месники: Війна нескінченності" Всесвіт завдяки старанням божевільного титана Таноса знаходиться в руїнах, - йдеться в офіційному синопсисі «Завершення». - За підтримки союзників, які залишилися, Месники повинні зібратися ще один раз, щоб скасувати дії Таноса і раз і назавжди відновити порядок у Всесвіті, якими б не були наслідки».

Трейлери «Завершення» також відкрили завісу таємниці над тим, що чекає на глядачів в новому фільмі. Тоні Старк з небулою полетіли з Титана, але застрягли в космосі без палива і тепер повинні використовувати всі підручні засоби, щоб врятуватися. Бартон, що втратив сім'ю, залишив старі звички і став безжалісним месником Роніном. Капітан Америка і Чорна Вдова готові ризикнути всім, щоб відродити жертв божевільного титана. Можливо, ключем до перемоги стануть Людина-мураха, який прибув з квантового світу, або Капітан Марвел, безстрашна войовниця з глибин космосу.

 
#####