12
ЛЮТ
2019

Аарон Тейлор-Джонсон зніметься в приквелі «Kingsman»

Згідно нової інформації, Аарон Тейлор-Джонсон, Меттью Гуд, Том Холландер і Джемма Артертон візьмуть участь в зйомках приквела екшн-франшизи «Kingsman». Меттью Вон поставить картину за сценарієм, який він написав спільно з Джейн Голдман.


На фото: Аарон Тейлор-Джонсон

Приквел під неофіційною назвою «Велика гра» розповість про зародження організації стильних британських супершпигунів. Дія розвернеться в період Першої світової війни. Молодий і нахабний син герцога Оксфордського, Конрад (Гарріс Дікінсон), мріє служити на благо Англії. Він готовий битися на полі бою, але замість цього виявляється втягнутим в битву іншого штибу, не менше небезпечну - він потрапляє в таємний світ шпигунів і вбивць.

У фільмі також знімаються Рейф Файнс, Чарльз Денс, Ріс Іванс, Джимон Хонсу і Даніель Брюль.

За словами Вона, «Велика гра» - історична картина, яка показує важливі події того часу очима агента Kingsman. У фільмі будуть задіяні ключові історичні особистості. Той же Том Холландер зіграє у фільмі відразу три ролі - британського короля, німецького кайзера і російського царя.

Крім приквела, Вон працює над прямим продовженням «Kingsman 3», де знову з'являться герої Терона Еджертона і Коліна Ферта. Відповідно до джерел, режисер майже закінчив сценарій. В роботі також знаходяться восьмигодинний телесеріал «Kingsman» і окрема картина «Statesman» про американських колег англійців.

Зйомки «Великої гри» стартують в січні 2019-го, після чого Вон планує взяти невелику перерву і вже потім приступити до третього фільму.

 
Джерело: collider.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####