20
ЛЮТ
2019

Джейсон Момоа може зіграти в екранізації «Дюни»

Студія Legendary веде переговори із зіркою «Аквамена» Джейсоном Момоа і пропонує йому приєднатися до акторського складу фільму «Дюна» - екранізації однойменного фантастичного роману Френка Герберта.

Дені Вільньов займає режисерське крісло проекту. Ерік Рот і Джон Спейтс написали сценарій адаптації спільно з Вільньовим.


На фото: Джейсон Момоа

Тімоті Шаламе виконає у фільмі головну роль - Пола Атріда, месію народу планети Арракіс. Оскар Айзек зіграє його батька, Лето Атріда, а Ребекка Фергюсон з'явиться на екрані в образі леді Джесіки, матері Пола. У картині також задіяні Стеллан Скарсгард, Дейв Батіста, Джош Бролін, Зендея, Хав'єр Бардем і Шарлотта Ремплінг.

Момоа пропонують роль Дункана Айдаго, харизматичного і смертоносного збройового майстра дому Атрідів.

«Дюна» розповідає про майбутнє, де людство розселився по далеким планетам, а за владу над населеним простором постійно борються різні могутні сім'ї. У центрі протистояння виявляється пустельна планета Арракіс. Там мешкають гігантські піщані хробаки, а в печерах зачаїлися блукачі-фремени, але її головна цінність - прянощі, найважливіша речовина у Всесвіті. Той, хто контролює Арракіс, контролює прянощі, а той, хто контролює прянощі, контролює Всесвіт.

Дата прем'єри «Дюни» поки не повідомляється.

 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####