22
ЛЮТ
2019

Хто перепише 25-й фільм про Джеймса Бонда

Продюсери «Бонда 25» запросили Скотта З. БьорнсаЗараження») переробити сценарій нового фільму про пригоди британського супершпигуна. Відповідно до джерел, Бернсові належить кардинально переписати текст Ніла Пьорвіса і Роберта Вейда.


Кадр з фільму 
«007: Спектр»

Бьорнс поряд з Тоні Гілроєм і Крістофером МакКворрі відомий в Голлівуді як один з головних фахівців з порятунку сценаріїв. Студії залучають його до переписування текстів, коли стає зрозуміло, що початковий варіант не працює. На минулому фестивалі «Санденс» Бьорнс представив свій другий режисерський проект - гостросюжетну стрічку «Звіт про тортури» - і тепер займеться Бондом. З чуток, за послуги сценариста довелося викласти велику суму.

З самого початку виробництво «Бонда 25» зіткнулося з проблемою: Денні Бойл, який посів режисерське крісло фільму, різко залишив проект. На той момент Бойл встиг написати сценарій, який, за чутками, і послужив причиною розбіжностей з продюсерами і виконавцем головної ролі Деніелом Крейгом. В результаті картину поставить Кері Фукунага. Нову версію написали ветерани франшизи Пьорвіс і Вейд, але їх робота, судячи з усього, не влаштувала студію.

У 25-го фільму про Бонда також змінилася дата релізу. Спочатку картина повинна була вийти 14 лютого 2020-го, але тепер очікується в кінотеатрах 8 квітня 2020 року.

 
Джерело: theplaylist.net
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####