22
ЛЮТ
2019

Харлі Квінн в «Загоні самогубців» Джеймса Ганна?

13 лютого Forbes повідомив, що перезапуск «Загону самогубців», над яким зараз працює Джеймс Ганн, обійдеться без Харлі Квінн і Джокера. Однак з того моменту у видання з'явилася нова інформація, згідно з якою Марго Роббі все-таки може знову з'явитися в знайомому образі в фільмі про команду суперзлодіїв.


Кадр з фільму 
«Загін самогубців»

В іншому нових подробиць про проект не з'явилося. У жовтні 2018-го стало відомо, що Ганн, звільнений з поста режисера третіх «Вартових галактики», напише і поставить «Загін самогубців 2». Відповідно до джерел, картина не буде прямим продовженням фільму Девіда Ейра, але замість цього представить абсолютно нову секретну команду негідників на службі уряду. Хто саме увійде до загону Ганна, не уточнюється.

У першому «Загоні самогубців» разом з Харлі Квін з'явилися Капітан Бумеранг, Вбивця Крок, Дьябло, Катана і інші персонажі всесвіту DC. В одному місці їх зібрала амбітна Аманда Воллер, яка розраховує використовувати їх різноманітні таланти для таємних операцій. Критики погано прийняли картину, що не завадило їй стати хітом прокату: стрічка зібрала 746 млн доларів при бюджеті в 175 млн доларів.

«Загін самоубійц2» очікується в кінотеатрах 6 серпня 2021 року, але спершу глядачі зможуть побачити Харлі Квінн у виконанні Роббі у фільмі «Хижі птахи», який вийде 6 лютого 2020 року.

 
Джерело: forbes.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####