24
ЛЮТ
2019

Нед Бенсон напише новий сценарій «Чорної Вдови»

Як повідомляє Collider, студія Marvel підключила Неда Бенсона, автора драми «Зникнення Елеанор Рігбі», до роботи над сольною картиною про Чорну Вдову. Бенсону належить переписати сценарій Жаклін Шеффер.


Кадр з фільму 
«Месники: Війна нескінченності»

Бенсон відомий в першу чергу як сценарист і режисер стрічки «Зникнення Елеанор Рігбі», яка виходила в прокат в двох варіантах - «Вона» і «Він». Спочатку фільм повинен був розповісти історію подружньої пари виключно з точки зору чоловіка, але Джессіка Честейн вмовила його написати версію дружини. Відповідно до джерел, студії Marvel дуже сподобалася «Вона», і в підсумку Бенсону було запропоновано попрацювати над «Чорною Вдовою».

Про сюжет «Чорної Вдови» практично нічого не відомо. З чуток, дія фільму розгорнеться в 1990-2000-і. Скарлетт Йоханссон точно повернеться в ролі колишньої російської шпигунки, а Кейт Шортланд займає режисерське крісло проекту.

Чорна Вдова вперше з'явилася на екрані у виконанні Йоханссон в блокбастері «Залізна людина 2». Виходець з радянської програми по створенню ідеальних шпигунів, свого часу вона вступила в ряди міжнародної організації Щ.И.Т., після чого стала частиною команди Месників.

Глядачі зможуть знову побачити Чорну Вдову у фільмі «Месники: Завершення», прем'єра якого відбудеться 25 квітня.

 
Джерело: collider.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####