01
ЧЕР
2015

Джейсон Реймант анімує «Пригоди Біклі»

Джейсон Реймант береться за анімацію книги Дена Сентата «Пригоди Біклі: Неуявний друг»

Режисер «Джуно» і «Мені б у небо» Джейсон Рейтман відправляється в нову для себе область і займеться анімацією. Він поставить повнометражний мультфільм з дитячої книги «Пригоди Біклі: Неуявний друг» (The Adventures Of Beekle: The Unimaginary Friend).
 
На фото книга Дена Сентата «Пригоди Біклі: Неуявний друг»

Робота над проектом буде вестися на DreamWorks Animation під керівництвом нових, нещодавно призначених президентів студії Бонні Арнольд і Мірей Сорії. Їм належить повести DWA в новому креативному напрямку після серії провальних проектів. Незважаючи на успіх мультфільму «Дім», що заробив майже 347 мільйонів у світовому прокаті, студія все ще оговтується. Останні роки для DWA ознаменувалися низкою неприємних подій в прокаті, звільненнями і невдалими спробами продажу SoftBank і Hasbro.

 
На фото Джейсон Реймант

«Біклі» - історія уявного друга, який настільки унікальний і незвичайний, що жодна дитина не може уявити його. І тоді Бiклi вирішує взяти свою долю в лапи і відправляється в подорож по світу людей у ​​пошуках кращого друга.

Книгу написав Ден Сентат, і вона дуже швидко стала бестселером. У «Біклі» безліч нагород, включаючи престижну медаль Калдекотта Американської бібліотечної асоціації. Цією премією з 1938 року нагороджуються кращі літературно-мистецькі твори для дітей та юнацтва.

 
Здається, Біклі всетаки знайде собі друга.

«Ми з дочкою бродили по книгарні, коли побачили істоту у формі зуба і з паперовою короною на голові. Ми моментально закохалися в Біклі, - говорить Рейтман. - Я дуже пишаюся тим, що мені належить адаптувати чарівну книгу Дена в повнометражний мультфільм ».

Останній фільм Джейсона Райтмана - мелодрама «Чоловіки, жінки і діти» - вийшов у Росії відразу на домашньому відео.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####