06
БЕР
2019

Продюсер «Аквамена» розповів про спін-офф «Глибоководні»

У бесіді з THR продюсер «Аквамена» Пітер Сафран зізнався, що робота над спін-оффом «Глибоководні» (The Trench) почалася задовго до виходу оригінального фільму.

За його словами, вони планують збудувати навколо підводного супергероя власний кіновсесвіт, як було зроблено з хоррором «Закляття».


Кадр з фільму 
«Аквамен»

«Нам завжди, з моменту появи перших концептів, подобалася ідея фільму про глибоководних, - каже Сафран. - І коли глядачі настільки тепло прийняли картину, особливо сцену, де вони переслідують Артура і Меру під водою, ми усвідомили, що у нас на руках щось особливе, і зрозуміли, яким повинен бути проект. Внаслідок чого я підозрюю, що він вийде значно раніше "Аквамена 2"».

Сафран також підтвердив, що зірки «Аквамена» не з'являться в спін-оффі, а дія фільму розгорнеться після подій оригіналу.

Режисер «Аквамена» Джеймс Ван раніше працював з Сафраном над хоррор-франшизою «Закляття». Переключившись на блокбастери, вони не залишили звички розширювати вигаданий світ за допомогою спін-оффів, сиквелів і приквелів.

«Безперечно, ми використовували схему "Закляття", в якій мовиться: у вас є база, в даному випадку це "Аквамен", - пояснює продюсер. - Але там є безліч відмінних історій, які можна розповісти в рамках цього всесвіту, в світі Атлантиди».

«Аквамен 2» очікується в кінотеатрах 15 грудня 2022 року. У подібній затримці є просте пояснення: студія, продюсер і режисер хочуть все зробити правильно і не квапити сиквел. Сафран зазначив, що Warner, яка останнім часом переглянула свою політику щодо кіновсесвіту DC, не стала вимагати випустити продовження якомога швидше. Студія також залишила спроби запхати всіх героїв в один фільм.

«Мені здається, коли робиш хороший окремий фільм, то немає і причин об'єднувати їх, - каже Сафран. - Хочеться дати цим персонажам місце для діяльності і розповісти їх історії».

Продюсер додав, що в Атлантиді Вана вистачає місць для власних історій. Так що, крім «Глибоководних», в майбутньому глядачів можуть чекати і інші спін-оффи.

Девід Леслі Джонсон, який працював над першим «Акваменом», напише сценарій продовження. Очікується, що Ван займе режисерське крісло сиквела. Хто поставить спін-офф, поки не повідомляється.

 
Джерело: hollywoodreporter.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####