15
БЕР
2019

Джеймс Ганн знову режисер «Вартових галактики 3»

Джеймс Ганн поставить для Disney третіх «Вартових галактики». Джерела зазначають, що глава студії Алан Хорн кілька разів зустрічався з Ганном і обговорював з ним можливі способи вирішення ситуації.

Задовольнившись публічними вибаченнями Ганна і тим, як повівся постановник після звільнення, Хорн вирішив повернути Ганна на посаду режисера картини.


На фото: Джеймс Ганн

20 липня 2018 року, після того як кілька консервативно налаштованих користувачів знайшли в Twitter Ганна старі записи, де він жартує на тему сексуального насильства і педофілії, Disney звільнила Ганна з поста режисера «Вартових галактики 3». Робота над картиною була припинена, і студія неодноразово заявляла, що не планує продовжувати співпрацю з постановником.

«Я неймовірно вдячний кожному, хто підтримував мене протягом останніх місяців, - написав Ганн в Twitter після тривалого затишшя. - Я постійно вчуся на своїх помилках і маю намір і далі працювати над собою, щоб стати кращим. Я надзвичайно вдячний Disney за їх рішення і з радістю продовжу знімати фільми, які досліджують любов, що зв'язує нас всіх. Я був і завжди буду вдячний за вашу любов і підтримку. Від щирого серця, спасибі вам. З любов'ю до вас всіх».
Після відходу постановника від Disney багато голлівудських продюсерів виявили бажання співпрацювати з ним. В результаті Ганна перехопила студія Warner, запропонувавши написати і поставити продовження «Загону самогубців». Режисер уже почав підготовчу роботу над проектом - як мінімум в плані сценарію.

Відповідно до джерел, студії змогли досягти угоди: Ганн приступить до зйомок «Вартових галактики 3» після закінчення робіт над перезапуском «Загону самогубців». Новий фільм про команду суперзлодіїв на службі уряду побачить світло в серпні 2021 року, тому що треті «Вартові» з'являться в кінотеатрах не раніше 2022-2023-го.

 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####