02
ЧЕР
2015

Едді Редмейн офіційно зіграє Ньюта Скамандера

Едді Редмейн офіційно отримав роль в спін-оффі «Гаррі Поттера»
 
Ще в середині квітня стало відомо, що лауреат премії «Оскар» за роль у драмі «Стівен Хокінг. Теорія всього» Едді Редмейн може очолити спін-офф франшизи «Гаррі Поттер» «Фантастичні звірі і де їх шукати». На цьому тижні актор був офіційно затверджений на цю роль.
 
На фото: Едді Редмейн

Головним героєм нової франшизи стане Ньют Скамандер, автор книги про Гіппогрифа та інших чарівних істот. «Фантастичні звірі і де їх шукати» - підручник, за яким вчилися герої «Гаррі Поттера». Події «Звірів» будуть розвиватися в Нью-Йорку за 70 років до того моменту, як хлопчик зі шрамом покинув звичайний світ і відправився в школу чарівництва і магії.
 
На фото: Дж. К. Роулінг

«Фантастичні звірі» будуть не приквелом «Гаррі Поттера», а фільмом за мотивами всесвіту Дж. К. Роулінг. Проект заявлений як трилогія і стане дебютом Роулінг в якості сценариста. У режисерське крісло першого фільму сяде Девід Йетс, на рахунку якого чотири фільми про Гаррі Поттера.

Редмейн отримав роль, обійшовши головного конкурента, зірку «Шаленого Макса» Ніколаса Холта.

 
Ніколас Холт у фільмі «Шалений Макс: Дорога гніву»

Студія Warner вважає Едді Редмейна одним з найвидатніших сучасних акторів, а продюсери раді, що світ Роулінг збагатиться артистом такого рівня.

Нещодавно Едді закінчив роботу в драмі Тома Хупера «Дівчина з Данії». Швидше за все, зараз Редмейн зайнятий на пробах до «Звірів» і записує сцени за участю деяких актрис, які претендують на головні жіночі ролі.

 
Кадр з майбутнього фільму «Дівчина з Данії»

«Фантастичні звірі і де їх шукати» вийдуть 17 листопада 2016.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####