25
МАР
2019

Зйомки продовження «Джуманджі»

Двейн Джонсон поділився в Instagram фото зі знімального майданчика фільму «Джуманджі 2», на якому актори продовження постали в знайомих образах.

У безіменному сиквелі пригодницького хіта «Джуманджі: Поклик джунглів» Джонсон, Карен Гіллен, Джек Блек і Кевін Харт знову зіграють персонажів зачарованої відеоігри, куди потрапляють підлітки з реального світу.


 
«Так, ваша улюблена банда знову разом, сувора і готова до роботи, - написав актор під фото. - Навіть якщо все не так, як здається. Так що тримайся, світ, тому що скоро ми знову пограємо, коли нова "Джуманджі" з'явиться в цей святковий сезон. Ох, як же весело вам буде. З любов'ю, спекотний доктор Брейвстоун».

Сюжет сиквела не розкривається. Точно можна сказати, що в центрі історії знову виявиться проклята гра про джунглі, яка придумає новий спосіб влаштувати героям веселе життя.

Крім основного акторського складу минулого фільму, в сиквелі повернуться і молоді актори, які зіграли головних героїв за межами «Джуманджі». У фільмі також знімаються Денні ДеВіто, Денні Гловер і Аквафіна. Режисер «Поклику джунглів» Джейк Кездан займає режисерське крісло продовження.

«Джуманджі: Поклик джунглів» - продовження фільму 1995 року. При бюджеті в 90 млн доларів перший фільм зібрав в Штатах 317 млн ​​доларів. З виходом на міжнародний ринок сума зборів зросла до 769 млн доларів і в результаті склала 962 млн доларів. Студія не замислюючись розпочала роботу над сиквелом.

 
#####