26
МАР
2019

Творець «Легіону» розкрив сюжет фільму «Доктор Дум»

Виступаючи на кінофестивалі «На південь через південний захід», Ной Хоулі розповів про стан фільму «Доктор Дум» - спін-оффу про головних антагоністів Фантастичної четвірки.

За словами Хоулі, «Доктор Дум» нагадує трилери про холодну війну. Дія розвернеться в рідній країні Дума - Латверії, яка протягом 10 років перебувала в ізоляції від решти світу і куди прибуває американська журналістка. За допомогою неї Дум хоче розповісти людству про свої плани.


Доктор Дум

«Він хороший чи поганий? - каже Хоулі. - Ми про нього нічого не знаємо».

Доктор Дум - класичний суперлиходії всесвіту Marvel. Геніальний вчений і талановитий чарівник, він править рідною Латверією, де слово Дума - єдиний і непорушний закон. Він носить спеціальну броню, в якій поєднуються магія і передові технології, а його спотворене обличчя приховано за залізною маскою.

У липні 2017 року на Comic-Con в Сан-Дієго студія Fox повідомила, що Хоулі працює над спін-оффом «Фантастичної четвірки» про Дума. До цього персонаж двічі з'являвся на великому екрані: в «Фантастичній четвірці
» 2005 року його грав Джуліан МакМехон, а в перезапуску Джоша Транкі - Тобі Кеббелл. Обидві версії, однак, вважаються невдалими.

Весь цей час Хоулі працював над сценарієм «Доктора Дума», і тепер, коли він закінчений, автор сумнівається, що для нього знайдеться місце в кіновсесвіті Marvel. Хоулі зізнався, що відіслав текст Кевіну Файгі, але так і не отримав від нього відповідь.

«Я б дуже хотів його зробити, - зізнався Хоулі. - Marvel - у них все розплановано на 25 тисяч років. Я просто не знаю, чи є там місце для мене».

Нещодавно Хоулі, творець серіалів «Фарго» і «Легіон», зробив перерву на телебаченні і поставив драму «Бліда синя точка», прем'єра якої повинна відбутися в 2019 році.

 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####