01
КВІ
2019

Браян Сінгер тепер не режисер перезапуску «Рудої Соні»

За даними THR, Аві Лернер і кінокомпанія Millennium Films вирішили прибрати Браяна Сінгера з поста режисера фентезі-бойовика «Руда Соня».

Робота над перезапуском була припинена в середині лютого, після того як постановник виявився в центрі скандалу зі зґвалтуванням неповнолітніх хлопчиків.


Руда Соня

Спочатку Лернер не планував звільняти режисера в світлі нових звинувачень. Однак участь Сінгера зробило проект надзвичайно непривабливим для більшості прокатників, і в підсумку студія була змушена відмовитися від його послуг.

На даний момент невідомо, хто замінить Сінгера, і немає точної інформації, чи продовжить Millennium Films роботу над перезапуском.

Скандал з Сінгером дав про себе знати в кінці січня, коли видання The Atlantic опублікувало розслідування про Сінгера і його оточення. Матеріал грунтувався на свідченнях чотирьох чоловіків, які стверджували, що, коли їм було менше 18 років, у них був секс з режисером, часто під впливом алкоголю і наркотиків. Після публікації Сінгер виступив зі спростуванням, назвавши розслідування «гомофобним наклепом» і спробою відродити старі, притягнуті за вуха судові позови.

Нова версія «Рудої Соні» вже більше 10 років перебуває в розробці. Вперше про проект стало відомо в 2008 році, коли їм повинен був зайнятися Роберт Родрігес. Згодом пост режисера перейшов до Дугласа Арніокоскі. У підсумку проект пропав з радарів, і довгий час про нього нічого не було чутно, поки у вересні 2018-го проект не запропонували Сінгеру, після того як його усунули від роботи над «Богемною рапсодією».

Зйомки фентезі повинні були стартувати в Болгарії в цьому році.

 
Джерело: hollywoodreporter.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####