01
КВІ
2019

«Диво-жінка: 1984» не буде сиквелом першого фільму

Продюсер «Диво-жінка: 1984» Чарльз Ровен зізнався в бесіді з Vulture, що новий фільм не буде сиквелом в сучасному розумінні. За його словами, режисер картини Петті Дженкінс знімає нову історію про супергероїню, а не пряме продовження.


Диво-жінка

«Вона просто вирішила, що цей фільм повинен бути наступною історією про Диво-жінку, але не сиквелом, - каже Ровен. - І саме це вона і робить. Це зовсім інший часовий відрізок, і ви зрозумієте, чим Діана Диво-жінка займалася у проміжку років. Але ми розповідаємо зовсім іншу історію. Навіть якщо в ній буде безліч знайомих емоцій, гумору і екшну. Вона все така ж зворушлива».

Інше джерело, близьке до виробництва, також підтвердило, що «Диво-жінка: 1984» - це не продовження історії першого фільму, а самостійна картина. Проект розглядається як нова глава про персонажа в стилі франшиз про Індіану Джонса і Джеймса Бонда.

Сюжет «Диво-жінка: 1984» обертається навколо мільярдера Максвелла Лорда (Педро Паскаль), що мріє піднестися до рівня справжнього божества. За допомогою доктора Барбари Енн Мінерви (Крістен Віг), фахівця з давньої історії, Лорд сподівається знайти магічний артефакт, який зможе подарувати йому безмежну силу і могутність. Чергова знахідка надає Мінерві несподіваний ефект - перетворює її в дику, кровожерну і некеровану жінку-кішку, Гепарду. Не тямлячи себе від люті, вона починає полювання за Лордом, з чиєї вини і перетворилася в монстра.

Лорд, бажаючи врятуватися від Гепарди, звертається за допомогою до Діани, яка вже кілька десятиліть живе серед людей. Щоб переконати її виступити проти Мінерви, Лорд використовує один з артефактів зі своєї колекції і воскрешає Стіва Тревора (Кріс Пайн), який пожертвував собою в фіналі першого фільму.

 
Джерело: vulture.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####