01
КВІ
2019

Езра Міллер сам напише сценарій «Флеша»

У сольного проекту про Баррі Аллена, який отримав можливість пересуватися зі швидкістю світла, знову проблеми.

Режисери Джон Френсіс Дейлі та Джонатан М. Голдштейн (сценаристи блокбастера «Людина-павук: Повернення додому») не можуть знайти спільної мови з виконавцем головної ролі Езрою Міллером в тональності фільму.

Дейлі і Голдштейн хочуть зробити більш легку версію картини, грунтуючись на успіх «Аквамена», що зібрав мільярд доларів у світовому прокаті. Режисерів і студію Warner Bros. переконує в такому підході і галас навколо майбутнього фільму «Шазам!», який також подається як «бути супергероєм - це весело!».


Флеш

Езра Міллер, який зіграв Флеша в «Лізі справедливості», навпаки, вважає, що сольник про його героя повинен бути похмурим. Весь минулий рік режисери, студія і актор намагалися знайти компроміс, і в підсумку Міллер запропонував такий варіант: він напише сценарій сам, а «Ворнери» пізніше виберуть кращу версію. Для цього Езра об'єднався з прославленим Грантом Моррісоном.

Warner Bros. в результаті отримає дві версії сценарію - від Міллера і Моррісона і вже прикріплених до проекту Джобі Харольда, Гарднера Фокса і Гаррі Ламперта. Який саме варіант виберуть боси студії, передбачити складно, незважаючи на бажання «бути веселіше». У «Флеша» нескінченно змінювалися як режисери, так і сценаристи. Спочатку його мали знімати Філ Лорд і Крістофер Міллер, покинувши проект заради іншого сольника - про Хана Соло (з яким у них в результаті теж не склалося). Потім проект передали в руки любителя мешапів Сета Грема-Сміта, але він не зміг домовитися зі студією, і його замінили на Ріка Фамуїву, чиє бачення фільму потім здалося «Ворнерам» занадто ризиковим. В результаті режисерське крісло зайняли автори анімаційного «Людини-павука», але, як бачимо, вони перестали влаштовувати головного актора.

Інсайдери говорять, що, якщо Warner Bros. не вибере сценарій Міллера, він може покинути проект. У студії при цьому залишається не так багато часу, щоб визначитися: контракт на «Флеша» у Езри закінчується в травні цього року. Зйомки при цьому повинні початися в листопаді, оскільки в липні Міллер знімається в іншому проекті студії - третіх «Фантастичних звірях». У прокат «Флеш» вийде в 2021 році.

 
Джерело: hollywoodreporter.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####