01
КВІ
2019

Джеймс Ганн перезапустить «Загін самогубців»

Продюсер Пітер Сафран розповів, що фільм буде не сиквелом картини Девіда Ейра, а повним перезапуском франшизи. Джеймс Ганн, нагадаємо, не тільки сяде в режисерське крісло, а й напише сценарій.

«По-перше, ми не називаємо фільм "Загін самогубців 2", тому що це повний ребут. Так що назва картини - "Загін самогубців", і мені здається, люди будуть від цього в захваті, - заявив Сафран. - У сценарії буде все, чого ви чекаєте від Джеймса Ганна. Думаю, це багато про що говорить і багато обіцяє».


«Загін самогубців»

Проте з фільму Ейра в фільм Ганна дехто перекочує: з'являться Дедшот (з Ідрісом Ельбою в цій ролі замість Вілла Сміта) і Харлі Квінн (Марго Роббі ніхто не замінить). Але з'явиться і цілий ряд нових персонажів: Король Акул, Щуролов, Людина-в-Горошок і Миротворець (їм, можливо, стане Дейв Батіста).

Також відомо, що студія Disney повернула Джеймса Ганна в режисери «Вартових галактики 3», і він, таким чином, став першим, хто повноцінно зніме фільми і для Marvel, і для DC. Сафран вважає, що для Ганна в цьому немає ніякого тиску, оскільки спочатку були розставлені пріоритети: першим він знімає «Загін самогубців», а лише потім третіх «Вартових». «Це найкраще рішення для обох світів, фанатів і самого Ганна».

У тому, що Ганн попрацює для обох кінокоміксових всесвітів, Сафрану подобається думка режисера: любителів коміксів і супергероїв об'єднує набагато більше, ніж розділяє. Суперництво Marvel і DC Ганн назвав абсурдним, і продюсер з ним солідарний. «Сподіваюся, ви побачите, що можна бути фанатом Marvel і DC одночасно, і світ при цьому не зійде з орбіти».

Прем'єра нового «Загону самогубців» призначена на 4 серпня 2021 року.

 
Джерело: joblo.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####