01
КВІ
2019

Ганс Ціммер напише музику для «Дюни» Дені Вільньова

Студія Warner Bros. розіслала прес-реліз, в якому оприлюднила інформацію про композитора картини, а також розкрила її офіційний синопсис.

«"Дюна"- міфічна і емоційна подорож героя, історія про блискучу молоду людину Пола Атріда. Він народжений для великої долі, зрозуміти яку поки не може. Пол повинен відправитися на найнебезпечнішу планету у Всесвіті, щоб забезпечити майбутнє своєї сім'ї і свого народу. Злісні сили вступають на планеті в конфлікт через поставку найціннішого ресурсу - товару, здатного розкрити найбільший потенціал людства. І виживе лише той, хто зможе побороти власний страх».


На фото: Ганс Ціммер

Дені Вільньов зібрав в «Дюні» видатний акторський склад. Пола Атріда зіграє Тімоті Шаламе, його батька Лето Атріда - Оскар Айзек, а мати, леді Джесіку - Ребекка Фергюсон. Також в картині задіяні Стеллан Скарсгард (Володимир Харконнен), Дейв Батіста (Раббан), Шарлотта Ремплінг (преподобна мати Мохіам), Джош Бролін (Гурні Халлек), Джейсон Момомі (Дункан Айдаго), Хав'єр Бардем (Стілгар), Чан Чень (Грандмастер) і Зендея (Чані).

Ганс Ціммер вже працював з Вільньовим над «Той, хто біжить по лезу 2049» - там він виступив в тандемі з Бенджаміном Воллфішем.

Сценарій нової «Дюни» за однойменним романом Френка Герберта Дені Вільньов написав спільно з Еріком Ротом і Джоном Спейтсом. Зйомки проходять в Будапешті, а в кінотеатрах фільм з'явиться 19 листопада 2020 року.

 
Джерело: collider.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####