02
КВІ
2019

Глава Warner Bros. Кевін Цудзіхара пішов у відставку

Причиною послужило велике розслідування The Hollywood Reporter, опубліковане на початку березня, в якому видання наводило переписку 54-річного президента і виконавчого директора студії з 21-річною актрисою Шарлоттою Кірк.

Відповідно до неї Цудзіхара спокусив дівчину в 2013 році, коли очолив студію, і пообіцяв їй ролі в кіно в обмін на секс.


На фото: Кевін Цудзіхара

За ці роки Кірк знялася в епізодичних ролях в двох фільмах Warner Bros. - «В активному пошуку» і «8 подруг Оушена». Примітно, що вона не має претензій до Цудзіхарb і наполягає, що він «нічого їй не обіцяв». Адвокат Цудзіхіри також наполягає, що його клієнт не мав прямого відношення до кастингу Шарлотти в ці два проекти.

Незважаючи на те, що студія не звільняла свого керівника, Кевін Цудзіхара сам прийняв рішення покинути пост глави компанії. У своєму офіційному листі він підкреслив, що зробив це, щоб увага до його минулого не вплинула на компанію в майбутньому. «Стало ясно, що моя керівна позиція може стати відволікаючим чинником і перешкодою для подальшого успіху компанії. Важка робота всіх її співробітників гідна захоплення, і я не дозволю, щоб інтерес преси до мого минулого перетягнув увагу з прекрасної роботи всієї команди».

В офіційній заяві Warner Bros. від імені глави Warner Media Джона Стенкі йдеться: «Кевін йде з поста голови і головного керуючого Warner Brothers. Протягом 25 років Кевін вносив великий вклад в успіхи, досягнуті кінокомпанією, і ми йому вдячні».

Відзначимо, що саме під керівництвом Цудзіхари Warner Bros. активно розвинула кіновсесвіт DC, який сьогодні вінчають суперуспішні «Диво-жінка» і «Аквамен». Він же стоїть за франшизою «Фантастичні звірі» Джоан Ролінґ. Хто замінить його на цій посаді, поки не повідомляється.

 
Джерело: hollywoodreporter.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####