03
КВІ
2019

Творці серіалу «Темна вежа» знайшли актора на роль Стрільця

Сем Страйк («Мисливець за розумом») і Яспер Пяякконен («Чорний куклуксанівець») виконають головні ролі в серіалі Amazon «Темна вежа» - екранізації однойменного циклу фантастичних романів Стівена Кінга. Шоураннером проекту виступає Глен Маззара («Щит», «І мертві підуть»).


На фото: Сем Страйк

Страйк зіграє Роланда Діскейна, також відомого як Стрілець, центрального персонажа «Темної вежі». Лицар прикордонної зони, він замість шпаг і мечів використовує револьвери. Він хоче врятувати свій загниваючий світ, досягнувши вежі, розташованої в зосередженні часу і простору.

На допомогу собі Роланд закликає з нашого світу наркомана Едді, безногу Сюзанну Дін і хлопчика на ім'я Джейк. Разом вони формують ка-тет - групу, якій судилося бути разом. Їх дорога з жовтої цегли - один з шести невидимих ​​променів, що зв'язують воєдино світ Роланда. Він веде безпосередньо до вежі.

Протистоїть їм Людина в чорному - диявол з безліччю імен. У цій ролі з'явиться Пяякконен. Нестаріючий обманщик і чаклун, він також бажає потрапити в вежу і правити королівствами, що здаються нескінченними. Людина в чорному - персонаж непростий, що вважає за краще залишатися в тіні, але його загрозлива присутність чітко відчувається всюди.

Відповідно до джерел, серіал розповість, як Роланд став Стрільцем і як вперше зустрівся з Людиною в чорному.

Представники Amazon ніяк не прокоментували цю інформацію.

Страйк недавно знявся в багатосерійній екранізації роману Джорджа Р. Р. Мартіна «Ночеліт». У 2019 глядачі зможуть побачити актора в серіалі HBO «Чорнобиль».

Пяякконен знайомий глядачеві за роллю Фелікса у фільмі Спайка Лі «Чорний
куклуксанівець». У найближчому майбутньому він приступить до зйомок у новому проекті режисера Da 5 Bloods.
 
Джерело: variety.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####